Alla suoraan myynnissäni olevat ilmalämpöpumput

Hinnat sisältävät perusasennuksen ja alv:n.

Tyylikäs ja tehokas järkiratkaisu!

Daikin lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa pohjoisen olosuhteita varten!

Stylish H - lippulaivamalli!

Tyylikäs muotoilu Wifi sisäänrakennettu vakiona. Hiljainen: vain 19 dB Silent modessa. Taattu toiminta -30°C ulkolämpötilaan asti! Viereisessä kuvassa punaisella ympyröity taattu tehonmäärä -25°C lämpötilassa!  Uusi Daikin Stylish H yhdistää tyyliikkään muotoilun huippuluokan teknologiaan. Vain 189 mm paksuinen Stylish on luokassaan markkinoiden ohuimpia ilmalämpöpumppuja. Innovatiivinen Stylish H on mukava, energiatehokas, luotettava ja helposti hallittava. Nyt mös mustana! 

Rekisteröi laitteesi ja saat lisätakuun! Saat 6 kuukauden jatkotakuun veloituksetta, kun rekisteröit laitteesi ilmaisessa Stand By Me -palvelussa. Näin takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja sekä asentajan että omistajan käytössä. Stand By Me myös muistuttaa sekä sinua että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollontarpeesta.

 
Älykäs takkatoiminto: kun tulisija lämmittää ei sähköä tuhlata, mutta puhallin jakaa lämpöä tasaisemmin
Ainutlaatuinen Flash Streamer -ilmanpuhdistus
Stylish 30 lämmitysteho on 5,2 kW -5 °C ulkolämpötilassa ja mahtava 3,7 kW -25 °C pakkasella!

Hinta asennettuna: 2500€

Perfera H 30R+30R

Sijoitus lämpöpumppuun maksaa itsensä nopeasti takaisin: Daikin Perferan vuotuinen lämpökerroin on kylmässä ilmastossa yli neljä, eli ostamalla yhden kilowatin sähköä saa kotiin yli neljä kilowattia lämpöä!

 
Älykäs takkatoiminto jakaa tulisijan lämpöä ja säätää puhallinta automaattisesti sisä- ja ulkolämpötilojen eron perusteella, kun käyttäjän asettama lämpötila on saavutettu – tämä säästää sähköä ja rahaa. Kun tulisijan lämpö hiipuu, lämmitys käynnistyy automaattisesti uudelleen. Näin saat takan tai muun tulisijan käytöstä suurimman mahdollisen hyödyn.
lämmitys toimii luotettavasti alhaisissakin lämpötiloissa, jopa -30 °C pakkaseen asti
Kaksialueinen liikkeentunnistusanturi: ilmavirtaus suunnataan alueelle, jossa ei havaita ihmisiä. Jos huoneessa ei ole ketään, ilmalämpöpumppu kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan

Hinta asennettuna: 2300€

Comfora H 25M+25R

Edullisin perusmallin pumppu.  Daikin Comforaa ei tarvitse sammuttaa pakkasen kiristyessä!  Uudella Daikin Comfora H -ilmalämpöpumpulla täydennät helposti kodin vanhaa sähkö- tai öljylämmitystä, pienennät lämmityskustannuksia ja lisäät mukavuutta. Lämmityskustannuksilla on Suomessa suuri merkitys: maan eteläosissakin lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta.

 
Yksikkö käynnistyy sähkökatkoksen jälkeen automaattisesti uudelleen. Lisävarmuutta saat WiFin kautta toimivalla etäohjauksella.
Alle 30 senttiä korkea sisäyksikkö on helppo sijoittaa vaikkapa oven yläpuolelle.
Ilmalämpöpumppu kierrättää käynnissä ollessaan koko ajan sisäilmaa moninkertaisen suodatinjärjestelmän läpi. Sisäilman laadun viimeistelee Comforan titaani-apatiittisuodatin.

Hinta asennettuna: 2100€

Daikin Lattiamalli

Daikin Lattiamalli on tehokas ja ilmeeltään moderni ilmalämpöpumppu, joka sopii niin kotiin kuin kesämökillekin. Ainutlaatuinen sisäyksikkö puhaltaa lämmintä ilmaa sekä laitteen yläosasta että alaosasta, jolloin lämpö jakautuu tasaisemmin. Teholämmityksen (Heat Boost) ansiosta haluttu sisälämpötila saavutetaan nopeammin. Uutuusmalli on varustettu ainutlaatuisella Flash Stremer -ilmanpuhdistimella, siinä on sisäänrakennettu WiFi ja laitetta voi ohjata myös puheella Google Home tai Amazon Alexa -laitteen avulla. Daikin Lattimallissa on kaikki mitä tarvitset.

 
Sisäänrakennettu WiFi ja ääniohjaus: Google Home ja Amazon Alexa -yhteensopiva
Heat boost -toiminnolla haluttu sisälämpötila saavutetaan 14 % nopeammin kuin perinteisellä ilmalämpöpumpulla.
Haittaako lattioiden kylmyys? Lattiamallisen Daikin-ilmalämpöpumpun lattialämmitystoiminto ohjaa lämpimän ilmavirtauksen lattian suuntaiseksi. Asumismukavuutta kotiin ja mökille.

Hinta asennettuna alkaen: 2500€

Daikin Cool - jäähdytyspumput

Kaikkina vuodenaikoina ei ole helppo muistaa, että Suomessa voi olla kesällä hyvinkin tukalaa. 2000-luvulla Suomessa on koettu lukuisia kesiä, jolloin päivälämpötila on pysynyt hellelukemissa yhtäjaksoisesti 3–4 viikkoa.  Daikin Cool -ilmalämpöpumpuissa tyylikäs muotoilu yhdistyy älykkääseen ja innovatiiviseen teknologiaan. Hiljaiset lämpöpumput sopivat myös kerrostaloasunnon viilentämiseen. Sisäilman laadun viimeistelee ilman epäpuhtauksia tuhoava Flash Streamer -teknologia

 
Ensisijaisesti jäähdytykseen,  lämmitys -15C(Sensira) ja -20(Perfera) asti (deaktivointi optio. muuten vaatii sulatusvastuksen)
Flash streamer puhdistus
Stylish mallissa Tyylikäs muotoilu ja neljä eri värivaihtoehtoa!

Hinta asennettuna ALKAEN: 1600€

Yllä on mainittu vain osa Daikin tuotteista. Ota yhteyttä kysyäksesi muita malleja sekä tarjousta!

 
Edullinen hinta, hyvä laatu!

ALPIC AIR PREMIUM PRO

Uuden ALPIC AIR Premium PRO Inverter -sarjan ilmalämpöpumput ovat tehokkaita lämmitys- ja viilennylaitteita. Erittäin puhdas R32 -kylmäaine parantaa energiatehokkuutta, ja yhdessä laadukkaan kompressorin kanssa tuottaa optimaalisen hyötysuhteen sekä lämmitykselle että jäähdytykselle. WiFi-toiminnolla voit etäohjata lämpöpumpun toimintaa netin kautta ja saat monipuolista seurantatietoa lämpötiloista. Hyvä peruspumppu vaikkapa mökille tai autotalliin, sillä tätä ei ole hinnalla pilattu!

Jäähdytys -15 °C - + 50 °C,
Lämmitys -25 °C - +30 °C.

Muut ominaisuudet:

 • Uusi R32-kylmäaine, täyttää jo nyt vuoden 2025 vaatimustason
 •  Lämmitys ja ylläpitolämmitys +8°C sekä viilennys ja kosteudenpoisto
 • Wifi-ohjaus
 • Älykäs uudelleenkäynnistys (sähkökatkon jälkeen ei käynnisty samanaikaisesti muiden kodin laitteiden kanssa)
 • Turbolämmitys ja -viilennys
 • I feel -toiminto kohdistaa lämmityksen tai viilennyksen haluttuun paikkaan
 • Plasma-ionisaattori puhdistaa ilmaa
 • Ajastin
 • Lapsilukko
 • Selkeä LED-näyttö
 • Ajaton skandinaavinen muotoilu
 • Hinta asennettuna
  26HRDC1C: 1500e

  36HRDC1C : 1600e

  54HRDC1C : 2000e

  71HRDC1C : 2200e

  ALPIC AIR NORDIC HYPER

  Uuden ALPIC AIR Hyper Nordic Inverter -sarjan ilmalämpöpumput ovat tehokkaita lämmityslaitteita, jotka on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Hyper Nordic lämmittää vielä -30 asteen lämpötilassa. Erittäin puhdas R32 -kylmäaine parantaa energiatehokkuutta, ja yhdessä laadukkaan kompressorin kanssa tuottaa optimaalisen hyötysuhteen sekä lämmitykselle että jäähdytykselle. WiFi-toiminnolla voit etäohjata lämpöpumpun toimintaa netin kautta ja saat monipuolista seurantatietoa lämpötiloista.

  Jäähdytys -25 °C - + 52 °C,
  Lämmitys -30 °C - +24 °C.

  Muut ominaisuudet:

 • Uusi R32-kylmäaine, täyttää jo nyt vuoden 2025 vaatimustason
 •  Lämmitys ja ylläpitolämmitys +8°C sekä viilennys ja kosteudenpoisto
 • Wifi-ohjaus
 • Älykäs uudelleenkäynnistys (sähkökatkon jälkeen ei käynnisty samanaikaisesti muiden kodin laitteiden kanssa)
 • Turbolämmitys ja -viilennys
 • I feel -toiminto kohdistaa lämmityksen tai viilennyksen haluttuun paikkaan
 • Plasma-ionisaattori puhdistaa ilmaa
 • Ajastin
 • Lapsilukko
 • Selkeä LED-näyttö
 • Ajaton skandinaavinen muotoilu
 • Hinta asennettuna

  20HRDC1A: 1800e

  40HRDC1A : 1900e

  60HRDC1A : 2400e

  80HRDC1A: 2600e

   
  Saatavana myös Multisplit järjestelmänä johon on mahdollista liittää PREMIUM PRO - sekä NORDIC HYPER sisäyksiköt. Toiminta -22 asti
  Hinta asennettuna ALKAEN:  2900e
  (1 ulkoyksikkö, 2 sisäyksikköä, 5kW)

  Korttimaksupalvelun tarjoaa  Yhteydenottolomake