Sopimus- ja tilausehdot

Yleistä

K-S Laitepalvelu, y-tunnus: 3156312-1 , osoite: Kannustie 7, 44250 Äänekoivisto; myy tuotteita sekä palveluita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme, sähköpostissamme, puhelimitse sekä vastaaviin toimituksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 12.11.2021 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.


Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät veroja.


Toimituskulut

Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut (jos toimituskuluja veloitetaan) tarjouksesta.


Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita/palveluita sähköpostitse tai puhelimitse. Tilatessasi Meiltä, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.


Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi asennuksen jälkeen laskulla, kortilla tai käteisellä.


Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.


Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi sovitulla tavalla.


Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme EU -alueelle ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 14 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi alla olevaan sähköpostiimme.

Jos kauppa perutaan, ilmoita viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä ilmoitukseen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:

info@kslaitepalvelu.fi


Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa KIRJALLISESTI Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä. Asennustöiden takuu on kaksi (2) vuotta laskettuna vastaanotto-/asennuspöytäkirjassa merkitystä ajankohdasta alkaen. Vastaanotto-/asennuspöytäkirjan allekirjoittaessa, asiakas hyväksyy palvelun/tuotteen.

Kun olet saanut lähetyksen/palvelun, on ehdottoman tärkeää allekirjoittaa vastaanotto- ja/tai asennuspöytäkirja heti vastaanottamisen jälkeen!!

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimitse:

info@kslaitepalvelu.fi

Puh. 045 1620006

Auki 8-20


Vastuunrajoitus

K-S Laitepalvelu ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.


Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Myyjällä on oikeus purkaa kauppa. Purkutilanteita voidaan käsitellä ja jakaa edelleen maksuviivästystilanteisiin, myötävaikutusvelvollisuuden laiminlyönteihin sekä perättäisluovutustapauksiin.

Mikäli kyseessä ostajan maksuviivästys, myyjällä on oikeus purkaa kauppa, mikäli maksuviivästys merkitsee olennaista sopimusrikkomusta. Purkukynnyksenä voidaan näin ollen pitää olennaisuutta. Myyjä voi myös asettaa ostajalle määrätyn lisäajan, jonka kuluessa kauppahinta tulee maksaa. Mikäli lisäaika ei ole kohtuuttoman lyhyt, eikä ostaja lisäajankaan kuluessa suorita kauppahintaa, myyjä saa purkaa kaupan. Myyjä saa purkaa kaupan jo lisäajan kuluessa, mikäli ostaja ilmoittaa, että hän ei tule täyttämään velvoitteitaan. Tilanne on toinen, mikäli ostaja on saanut tavaran jo haltuunsa. Myyjä saa tällöin purkaa kaupan vain, mikäli hän on pidättänyt siihen oikeuden taikka vaihtoehtoisesti mikäli ostaja torjuu tavaran.

Myyjällä on oikeus purkaa kauppa, jos ostaja laiminlyö hänen myötävaikutusvelvollisuutensa ja sopimusrikkomuksella on myyjälle olennainen merkitys ja ostaja käsitti tämän, taikka hänen olisi pitänyt tämä käsittää. Purkuoikeus on samoin edellytyksin, jos ostaja ei nouda tai vastaanota tavaraa oikeaan aikaan. Tämän lisäksi edellytetään, että sopimuksesta tai muuten käy ilmi, että tavaran noutamisella on myyjälle erityistä merkitystä. Jos kauppahinta on maksettava vähitellen kustakin erästä erikseen ja jonkin erän maksu viivästyy, myyjä saa purkaa kaupan tämän erän osalta niiden säännösten mukaisesti, jotka muuten koskevat koko kaupan purkamista.